Bij de KantoorKaravaan zijn we erg blij samen te werken met pioniers op het gebied van duurzaamheid en natuur. Deze week stellen we een van onze partnerorganisaties voor: Interface, producent van circulaire tapijttegels en een van de duurzaamste bedrijven ter wereld.

Geanne van Arkel is verantwoordelijk voor duurzame bedrijfsontwikkeling bij het bedrijf. Met het concept Human Nature streeft Interface naar het bijdragen aan een door de natuur geïnspireerde werkplek. Dergelijke werkplekken dragen bij aan het welzijn van mensen en stimuleert de creativiteit. We stelden de volgende vragen:

Wat spreekt jou zo aan in de KantoorKaravaan?
“Ik voel mij goed als ik in de natuur ben, de beste ideeën komen dan juist boven.”, zegt Geanne. Ze gelooft sterk in een verhoging van productiviteit en creativiteit als mensen in een natuurlijke of in een door de natuur geïnspireerde omgeving werken. “Een mooi onderzoek laat zien dat biofilie – de natuurlijke band van de mens met de natuur – mensen gelukkiger maakt.”

Wat is Human Nature precies?
Het door Interface geïnitieerde concept Human Nature is gebaseerd op de productie van vloerbedekkingen die een flexibele, informele, en grenzeloze werkomgeving vol structuur, vorm en persoonlijkheid geven. Zie hier een informatieve video over Human Nature.

De connectie tussen Human Nature en de KantoorKaravaan bestaat niet alleen in het gezamenlijk geloof dat we gezonder, productiever en creatiever zijn wanneer we door de schoonheid van de natuur worden omringd. “We vinden er ook inspiratie en duurzame oplossingen voor de uitdagingen die we op ons pad tegenkomen.”

Waarom zou je andere bedrijven aanraden zich aan te sluiten bij de KantoorKaravaan? “De inspiratie door de natuur heeft geleid tot innovatieve producten, processen en vernieuwende business modellen die helemaal aansluiten bij wat nu een inclusieve en circulaire economie wordt genoemd. Laat je inspireren!”

Geanne_Social_M_large_

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.