Bak verse pizza’s in de houtoven op landgoed Roggebotstaete! Een prachtige plek in de polder onder de rook van Kampen.

Op zondag 24 mei doet de KantoorKaravaan mee aan Fête de la nature. Dit is een internationaal grassroots festival waar plezier in én respect voor de natuur centraal staat. We doen dit op landgoed Roggebotstaete en met Otro-elements (expedities in de Italiaanse Alpen).

Op het landgoed beginnen we om 16:00 uur. Er kan genoeg hout gehakt worden, hout gestapeld, de moestuin bijhouden en de varkens gevoerd. Daarna stoken we de steenoven op en vieren we feest in de natuur.

Geschikt voor alle leeftijden! Deelnemen kan voor 25 euro pp, kinderen voor 10 euro. Wij zorgen voor de steenoven, pizza’s en drinken. Wel is het belangrijk dat je je uiterlijk vrijdag aanmeldt op info@roggebotstaete.nl

Waar en wanneer vindt het plaats?

Vossemeerdijk 6
8251 PN Dronten, Flevoland
zondag 24 mei 2015 van 16:00 tot 21:00 uur

 

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.