Als communicatie- en marketingmanager bij ASN Bank is Asceline Groot actief op het gebied van duurzaam bankieren.  Ook ASN Bank heeft zich aangesloten bij de KantoorKaravaan, maar wat is het nu precies wat haar zo aanspreekt in het concept?

Rust en ruimte voor creativiteit

“Werken kan steeds vaker onafhankelijk van tijd en plaats. Waarom zou je het dan niet midden in de natuur doen?”, zegt Asceline. Voor haar biedt de KantoorKaravaan een sfeer waar twee dingen met elkaar gecombineerd kunnen worden: werken en van de natuur genieten. “Natuur geeft je rust en ruimte voor creativiteit. Je ervaart meteen waarom we ons best moeten doen om haar te beschermen.”

KantoorKaravaan – Voor de Wereld van Morgen

ASN Bank is oprichter van Voor de Wereld van Morgen, een initiatief waar mensen de mogelijkheid krijgen om duurzame ideeën door financiële hulp van de ASN Bank te realiseren. De KantoorKaravaan biedt dus een fantastische werkomgeving in de natuur waar duurzame ideeën verder ontwikkeld kunnen worden. “Wij willen heel graag onze leden van Voordewereldvanmorgen.nl de gelegenheid geven om op een inspirerende plek aan hun prachtige projecten te werken. Waarschijnlijk worden die ideeën dan nog beter. Maar ook collega’s van de bank kunnen met hun team de natuur in.”

Asceline raadt mensen en bedrijven aan bij de KantoorKaravaan te komen werken omdat…

“… werken buiten je bekende omgeving je creativiteit vergroot. Als je dan ook nog eens op prachtige plekjes in de natuur zit, gaan je ideeën echt vliegen. Je kunt er toch niet anders dan duurzame ideeën ontwikkelen, want je kunt je werk niet meer los zien van de impact die je hebt op de natuur. Dat lijkt ons een mooi resultaat van de KantoorKaravaan.”

Asceline Groot

 

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.