Locatie 24 augustus tot eind september: METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, DE MEERN  

We gaan weer op pad en we hebben wederom een magische plek gevonden om kantoor te houden. Vanaf 24 augustus ben je welkom in de Metaal Kathedraal in De Meern, op een steenworp afstand van Utrecht.

In de voormalige Buurtschap De Meern, aan de rand van de bebouwing van Leidsche Rijn en vlakbij de A2, gebeurt iets spannends. Daar is de afgelopen jaren een vrijplaats ontstaan waar kunst, cultuur en cultureel ondernemerschap samengebald worden in een uitzonderlijk gebouw: de Metaal Kathedraal.

Metaal Kathedraal

de voormalige kerk annex fabriek is nu een ecologische creatieve broedplaats

De aloude metaalfabriek en neogotische kerk is begin 2011 omgedoopt tot de METAAL KATHEDRAAL. Een initiatief van theatermaakster Maureen Baas. Op zoek naar een atelier om theater te maken vond ze dit magische plekje. Te mooi om niet te delen. Nu zijn er talloze kunstenaars gehuisvest en is het een komen en gaan van omwonenden, stedelingen en landgenoten. Er valt veel te halen en te brengen.

Zo’n bijzondere plek past goed bij de visie van de KantoorKaravaan en gelukkig passen wij ook goed in de idyllische tuin achter de Metaal Kathedraal. We nodigen je dan ook van harte uit om met je organisatie de KantoorKaravaan te bezoeken. Ook voor ZP-ers uiteraard; je kunt zelfs gebruik maken van het splinternieuwe ZZP-café in de kathedraal zelf.

IMG_7198

prachtig uitzicht over het Utrechtse landschap

Naast onze eigen mobiele kantoorfaciliteiten maken we gebruik van de handgemaakte Yurts van Marc van Will. Deze heeft hij op duurzame wijze gemaakt van bamboe en hij heeft een systeem bedacht waarmee de yurts in no time op te zetten zijn. De yurts zijn in te zetten voor groepen tot 25 personen.

Heb je een cateraar nodig? Geen probleem, hierin voorzien we ook. Vraag dan even naar de mogelijkheden. Groepen kunnen overdekt buiten of binnen eten. Uiteraard staat het ook een ieder vrij naar believen uit de ‘pluktuin’ te snacken.

IMG_7194

eten in de kas

 

MEER DOEN?

Dat kan! Bij de Metaal Kathedraal is altijd zeer veel te doen als het op hand- en spandiensten aankomt.

Ook zal Marc, van de handmade yurts, ons verblijf verrijken met zijn dag- of avondexpedities nog dieper de natuur in. Op deze expeditie onderzoeken we hoe we onszelf kunnen versterken in ons werkveld of op persoonlijk gebied. Een prachtig programma voor bedrijven maar ook voor groepen flexwerkers en ons eigen KantoorKaravaan team.

Je kunt bij de MetaalKathedraal ook de kneepjes van het imkervak leren. Sonne Copijn is vierde generatie imker en leert ons alles over haar vak en de bijenvolkeren die hun thuis hebben in het gebied waar wij aan het werk zijn. Jouw werk kan je hier hier in de tuin combineren met het theaterverhaal ‘Door het Oog van de Bijen’ gevolgd door een bijenexcursie, Bee High Tea of Bijendiner, in samenwerking met I Love Beeing.

IMG_7215

cosy zithoekjes

KOSTEN

De prijzen zijn afhankelijk van wensen van de groep en ook aan de bijdrage die jullie kunnen leveren aan KantoorKaravaan. Daarom gaat dit in overleg. Om je een indicatie te geven gaan we uit van ongeveer €75,- per persoon per dag. Dit is exclusief catering en exclusief workshops en speciale wensen.

Flexwerkers doen hun eigen waardebepaling achteraf. Je betaalt dus naar wat je je bezoek waard vindt. Zo willen wij iedereen de kans bieden om de natuur-werkervaring te beleven. Keep in mind dat we dit principe alleen kunnen hanteren als we onze kosten kunnen dekken.

IMG_7214

paprika’s uit de pluktuin

SLAPEN

Speciaal voor de liefhebbers van bijzondere overnachtingen kun je gebruik maken van de ‘kleinste hotelkamer van Utrecht’. Voor 35€ slaap je geheel in stijl op het buitenterrein van de Metaal Kathedraal.

IMG_7225

slapen onder een sedumdak; wie wil dat nou niet?

IMG_7226

small is beautiful

Nature. Your office.

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.