Beste KantoorKaravaan supporter,

Begin april start ons team met een crowdfunding campagne om de KantoorKaravaan te laten groeien en veel meer mensen te laten genieten van het werken in onze prachtige natuur.

Komende donderdag avond, 24 maart willen we aan supporters en partners van het eerste uur onze campagne presenteren. We vinden het belangrijk jullie feedback te ontvangen en zodoende een perfecte voorbereiding te hebben voor een geslaagde campagne. Ook komen we graag in contact met early adopters die ons in de eerste dagen van de campagne willen boosten met hun inschrijving om daarmee een vliegende start te maken met de funding.

We beginnen donderdag om 19.30 uur (met drankje en vega borrelhapje) op boot13 bij De Ceuvel in Amsterdam-Noord. We zouden het maximaal waarderen als je er bij kunt zijn (We know: kort dag!) en actief bij te dragen aan de groei en het succes van de KantoorKaravaan. Wil je ons een bericht sturen als je aanwezig wil zijn? Dank!

And ….see you in nature!

Carolien, Tom en Lars

KantoorKaravaan

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.