De social start-up KantoorKaravaan gaat dit voorjaar crowdfunden voor het uitbreiden van de vloot van off-the-grid mobiele werkplekken. Samen met het community platform van ASN Bank, Voor De Wereld Van Morgen en Oneplanetcrowd zet de KantoorKaravaan in op €30.000, waarmee het bedrijven en ZZP-ers wil voorzien van inspirerende mobiele werk- en vergaderlocaties.

De KantoorKaravaan biedt tijdelijke werk- en vergaderplekken in een natuurlijke omgeving. De mobiele units zijn voorzien van mobiel WiFi, geavanceerde zonnepanelen, LED-verlichting, een bureau en een comfortabele sofa. Een mooi uitzicht is bij de prijs inbegrepen. Vanaf medio april staat de KantoorKaravaan op twee locaties: op Landgoed Roggebotstaete in de Noordoostpolder en in het welbekende Amsterdamse Bos. Ook zijn de te crowfunden objecten te vinden op Fabcity, de campus voor urban innovators. Het streven is om locaties verspreid over heel Nederland te realiseren. Zo ontstaan plekken waar natuur, cultuur en technologie elkaar ontmoeten.

7J4A2308

Of je nu als ZZP-er het drukke stadse leven even wil verruilen voor een inspirerende werkplek, of als ondernemer met personeel van een unieke werk- of vergaderervaring in een niet alledaagse setting wilt genieten: KantoorKaravaan levert het. Voor groepen en bedrijven biedt de KantoorKaravaan op maat gemaakte programma’s aan, inclusief lunch, diner, een variatie aan do-it-yourself workshops en zo mogelijk ook overnachtingen. Afhankelijk van de grootte en wensen van de groep kunnen faciliteiten van de KantoorKaravaan gehuurd worden voor zakelijke meetings, brainstorm-sessies, leiderschapsprogramma’s, en meer. Reserveren kan direct via het boekingssysteem van Seats2Meet.

De KantoorKaravaan is een initiatief van Stichting The Tipping Point en Bushwick. Samen met partijen als Sungevity, Interface en ASN Bank biedt de KantoorKaravaan bedrijven en ZZP-ers een duurzame en natuurlijke werkomgeving. De KantoorKaravaan zoekt de mooiste natuurlocaties in Nederland om daar tijdelijk te verblijven.

Investeren in je eigen toekomstige werkplek? Dat kan van 4 april tot en met 31 mei via www.vdwvm.oneplanetcrowd.nl. Maak vanaf 6 april ook alvast kennis met de KantoorKaravaan op FabCity, de campus voor urban innovators.

Meer weten over het werken bij de KantoorKaravaan? Lees dan bijvoorbeeld deze recensie.

 

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.