IMG_2743 (2)Jawel, het nieuwe seizoen is begonnen dus we zijn weer ‘on the roll’ met onze Karavaans. We hebben minimaal 3 locaties voor je in petto deze zomer.  De eerste die we introduceren is FABCITY.

FabCity is een tijdelijk dorp op de Kop van Java Eiland in Amsterdam. Het bijzondere aan dit dorp is dat het een tijdelijk  Tiny House village is. Van begin april tot eind juni  is deze plek een smeltkroes van ruim 400 stadsvernieuwers, duurzame pioniers, creatieven en studenten die allen werken aan ‘ The City of Tomorrow’.

Wij zijn er bij. En als je wil kan jij er ook bij zijn. We verhuren hier namelijk 1 kantoorruimte. De ruimte is geschikt voor 2 personen om in te werken en voor max 3 personen als er ook vergadert moet worden.IMG_2712

Extra leuk nieuwtje; Op FabCity bouwt onze partner Valentijn Hutte ter plekke een nieuw kantoor. Dit is onderdeel van onze crowdfunding actie. Wil je na het lezen van al dit vets graag boeken, bezoeken of ondersteunen?  Doe je dat dan via onze Crowdfunding campagne?  Je krijgt dan ook gelijk 25 % tot 35 % korting op je boeking (je kan deze ook op andere locaties inzetten).

Wij staan op het paviljoen “Smart Living & Working”. We delen ons lapje grond met de Academie voor Bouwkunst en naast ons staat een Tiny House, gemaakt van hennep. Komt dat zien!

 

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.