• 20160503_MarcoDerksen_15
  • 20160503_MarcoDerksen_24
  • 20160503_MarcoDerksen_26
  • 20160503_MarcoDerksen_36
  • 20160503_MarcoDerksen_39
  • 20160503_MarcoDerksen_50
  • 20160503_MarcoDerksen_73

    Fot’s door Marco Derksen

Op drie mei waren wij – Upstream – bij Roggebotstaete voor een heidag om een case voor een klant in alle rust uit te denken en te bespreken. We werken vaak alledrie op eigen lokatie, dus dit was een mooie plek om samen te komen. Arne was extra vroeg om de dag in alle rust bij de Karavaan te beginnen. Marco, natuurmens, had zijn camera mee om prachtige foto’s gedurende de dag te maken. En ik na een lange rit kwam tot rust op het moment dat ik uitstapte.

Roggebotstaete is een mooi gebied aan noordelijkste puntje van Flevoland en ligt vlak achter de polderdijk. De KantoorKaravaan stond prachtig gepositioneerd aan een meertje. Wij hadden een karavaan waar je prachtig met zijn drieën (maar ook ruimte voor meer dan 4) in konden werken inclusief WiFi en elektriciteit. Dat was niet nodig want het was prachtig weer om buiten te zitten. Heerlijk natuurlijke sapjes en een koffiemaker om verse koffie te zetten. Voor de lunch een mand vol met verse en biologische spullen en een heerlijk salade en fruit toe.

Het was heerlijk toeven, zeker ook door het weer. ‘T is de vraag of het ons meest productieve dag was, want we hebben ook veel op de hooibalen voor de caravan in het zonnetje gezeten. En na de lunch een heerlijke wandeling gemaakt en het landgoed een beetje verkend. Ook een ritje op de tractor richting toilet was een attractie op zich voor mij inclusief de composttoiletten. Je hebt een heerlijk plek voor jezelf, maar als het nodig was stonden de aardige gastheren en vrouw van het landgoed klaar om je te helpen. Wij vonden het een bijzondere en fijne dag. Ik kom zeker nog terug om zelf in alle stilte te komen werken en inspiratie op te doen.

Arne Keuning, Marco Derksen en Danielle Hoogendijk –
werken on occasion samen in netwerkverband

Foto’s: Marco Derksen

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.