Genomineerd voor de Accenture Innovation Award.

De KantoorKaravaan blijft niet onopgemerkt. We zijn genomineerd voor de Blauwe Tulp, maar om daar aanspraak op te maken hebben we jouw stem nodig. Je stem uitbrengen is simpel en kan hier. Alvast veel dank voor je hulp en wie weet staan wij 28 oktober op het podium!

Pier

Je kunt ons natuurlijk nog steeds boeken. Zeker met dit prachtige najaarsweer is een natuurwerkplek voor jezelf en/of je team geen straf. Kijk hier voor de mogelijkheden.

IMG_5310

De KantoorKaravaan was gevraagd door de energieboot mee te gaan naar het Springtij Forum op Terschelling. We ondersteunden de Young Professionals in hun missie en namen de kans waar Klaas van Egmond te vragen wat hij nou écht belangrijk vindt.

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.