Waren we tot nu toe vooral te vinden in de randstedelijke omgeving, inmiddels zijn we ook in Drenthe neergestreken. Van Amsterdam naar Nieuw-Amsterdam. Op het spiksplinternieuwe BuitenLand bij Nieuw-Amsterdam verrijst een prachtig creatief seizoensdorp, waarbij de KantoorKaravaan geheel in zijn element is.

Waar:
Camping BuitenLand te Zandpol, bij Nieuw-Amsterdam. Lees er hier meer over.

Wat krijg je:
Onze kleinste off-the-grid unit op zonne-energie, met LED-verlichting, twee a drie werkplekken, WiFi en natuurlijk koffie en thee. De mogelijkheid voor het stoken van een gezellig vuurtje ontbreekt uiteraard niet. Ook kun je op BuitenLand blijven overnachten in de ‘Ferrari onder de kartonnen dozen’, de KarTent. Heerlijk dus om niet voor een dag naartoe te gaan, maar bijvoorbeeld voor een midweek of hele week. Er is voor de warmere dagen zelfs een natuurlijke zwemplas aanwezig zodat lijf en leden ten allen tijde fris kunnen blijven.

Kosten:
Neem hier contact op voor de prijzen en verdere mogelijkheden.

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.