Zo nu en dan krijgen we de vraag wie onze doelgroepen eigenlijk zijn. Je boekt onze units om uiteenlopende redenen. Maar de gemene deler is dat natuurervaring centraal staat. Werken in de KantoorKaravaan is een unieke ervaring: omgeven door natuur én tegelijk je day-to-day werkzaamheden doen. Wij bieden zowel individuen als bedrijven een passende oplossing.

Bedrijven die medewerkers mogelijkheid geven in de natuur te werken
Bedrijven zijn in toenemende mate bezig met het downsizen van hun kantoren. Werknemers werken meer thuis, of krijgen de mogelijkheid elders te werken. Voor deze doelgroep bieden we strippenkaarten aan. Zo geef je als bedrijf je medewerkers een aantrekkelijke ‘buitenwerkplek’, waar je alleen of met collega’s naar toe kunt gaan.

Individuen en start-ups
Wil je ongestoord en geconcentreerd werken aan waar je op kantoor niet aan toekomt? Heb je behoefte aan een omgeving voor nieuwe ideeën of inspiratie? Of wil je in klein teamverband die ene belangrijke pitch voorbereiden? Daar lenen onze ‘co-working units’ zich uitermate goed voor. Deze bieden plaats aan maximaal drie personen en geven je beschutting tegen regen of zon, bieden WiFi, stroom en koffie, maar ook een prachtig uitzicht op de natuur, het gevoel even helemaal weg te zijn.

Trainingen & brainstorm- en co-creatie sessies
Wil je de KantoorKaravaan huren voor bijvoorbeeld een brainstorm,  een moderne hei-sessie, of als trainingsruimte? Dat kan ook natuurlijk. Wij komen desgewenst naar een door u gekozen locatie toe en kunnen verschillende onderdelen voor uiteenlopende programma’s samenstellen met de bijbehorende faciliteiten. Ook hebben we voor inhoudelijk programma’s goede contacten met verschillende trainingsbureaus.

Bijzondere gelegenheden
Een mobiele off-the-grid kantoorruimte kan in veel gevallen een handige uitkomst zijn. Zo krijgen we regelmatig vragen voor de mogelijkheid tot het inzetten van onze units voor promotionele doeleinden, als mobiele studio, bij festivals, op locaties zonder stroom etc. Heb je een specifiek idee voor de inzet van de KantoorKaravaan? Hiervoor hanteren we specifieke tarieven.

Meer informatie over de prijzen en specifieke wensen? Mail of app ons!

KantoorKaravaan NRC

0

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.