Amsterdam

De KantoorKaravaan staat deze zomer ook weer in MijnStadstuin, een 4 hectare doe-het-zelfvoedseltuin in de Tuinen van West in Amsterdam. Een dagje werken in Amsterdam zonder dat je het idee hebt in de buurt van een stad te zijn. Momenteel staan onze all time classic co-working / brainstormunit voor 3 personen in MijnStadstuin.

Adres:

Nico Broekhuysenweg 22, 1067 HT Amsterdam

 
single-image
Nieuwegein
In 2018 stonden we in tiny house village ‘Kleinhuizen’ aan het water van het Merwedekanaal in Nieuwegein. Dit verscholen paradijsje ligt op een steenworp afstand van Utrecht. In de nabijheid van een aantal prachtige tiny houses, tussen de appelbomen en de paarden die af en toe nieuwsgierig komen rondneuzen kon je in alle rust werken in een van onze units, vergaderen of een teamsessie houden.

Adres:

Kelvinbaan 40 Nieuwegein

single-image

HIER STONDEN WE VAN FEBRUARI TOT MEI 2017

Lola Lik

Altijd al eens in de Bijlmer Bajes willen zitten? Grijp je kans! De KantoorKaravaan staat namelijk tot en met april op de binnenplaats van de roemruchte gevangenis. Weliswaar geen natuur, maar wel een mooie overwinteringsplek, waar bovendien creatief Amsterdam elkaar ontmoet. De Bijlmerbajes is namelijk getransformeerd tot een kleurrijke oase voor stadsboeren, stadmakers, ambachtslieden en sociaal betrokken ondernemers. We zijn daarom blij Lola Lik mede op te fleuren met onze karavaan. Sterker nog: je kunt bij ons een dagje bajeswerken boeken, mét wifi en verse koffie.

Adres:

H.J.E. Wenckebachweg 48, 1096 AN Amsterdam

single-image

HIER STONDEN WE IN DE ZOMER VAN 2016

MijnStadstuin

De KantoorKaravaan stond in de zomer van 2016 in MijnStadstuin, gelegen in de Tuinen van West aan de rand van Amsterdam. Dit terrein van 4 hectare groot wordt in hoog tempo omgetoverd tot een moderne hof van Eden en daarin mocht de KantoorKaravaan natuurlijk niet ontbreken. Aanwezig op deze locatie was onder meer de vergader- / brainstormunit voor max 6 personen, maar ook onze mobiele co-working space. Allemaal natuurlijk powered by the sun.

Adres:

Nico Broekhuysenweg 22, 1067 HT Amsterdam

single-image

HIER  STONDEN WE IN DE ZOMER VAN 2016

Landgoed Roggebotstaete

Landgoed Roggebotstaete bij Dronten is een van de Nederlandse landgoederen die precies ‘boert’ zoals wij dat graag zien. Namelijk in harmonie met de natuur.
Hier vind je de rust om flink wat werk te verzetten maar ook een uitgestrekt landschap en de faciliteiten om inspiratie op te doen in teamverband. Denk aan een grote buitenkeuken, pizza-oven, bijenkasten, bio voedselproductie, verschillende dieren (wel eens een wolvarken geaaid?) en wandelpaden. Tijdens de zomer van 2016 stond de KantoorKaravaan hier in het ‘wild’ en wisten velen de weg naar het landgoed te vinden.

Adres:
Vossemeerdijk 6, 8251 PN Dronten
Let op: navigeer naar Vossemeerdijk 30, volg dan 100 meter de dijk en sla dan linksaf naar Roggebotstaete

single-image

HIER STONDEN WE VAN 6 APRIL TOT 30 JUNI 2016

Fabcity - Kop van Java Eiland - Amsterdam

  Voor deze tijdelijke locatie hebben wij een uitzondering gemaakt. We staan namelijk niet in de natuur maar op FabCity Campus, een tiny house dorp met een tijdelijk karakter, gebouwd op de Kop van Java in Amsterdam. Deze smeltkroes voor innovatie, educatie, stedelijke ontwikkeling en duurzame initiatieven sluit haarfijn aan bij onze idealen en loopt over van inspiratiebronnen voor onze karavaan.

Op FabCity staat één van onze mobiele werk-units. De ruimte is geschikt als werkplek voor twee personen. Voor een vergadering kun je er ook met drie personen terecht.

Naast onze werkpek staat ook een kantoor in spé. Het is de vintage caravan die ter plekke op FabCity omgebouwd  wordt via ons crowdfunding project door onze vriend en partner Valentijn Hutte. Door een plek te huren op een van onze locaties steun je onze campagne. Kom je ons bezoeken?

Adres:
Javakade 201
1019 SZ Amsterdam

single-image

HIER STONDEN WE VAN OKTOBER 2015 TM MAART 2016

De Ceuvel - Amsterdam

Je vindt ons in Amsterdam-Noord op het terrein van eco-hotspot De Ceuvel. Of eigenlijk staan we op een drijvend eiland op het water met onze mobiele vergaderunit.  De Ceuvel staat internationaal bekend als ‘cleantech playground’ en  is tegelijkertijd een broedplaats voor sociaal ondernemers.  Hier voelen wij ons natuurlijk helemaal thuis!

Adres:
Korte Papaverweg 2M
1032KB, Amsterdam 

single-image

HIER STONDEN WE VAN SEPTEMBER T/M DECEMBER 2015

metaal kathedraal de meern / utrecht

Vanaf 24 Augustus tot en met oktober stonden we bij de fabelachtige Metaal Kathedraal in De Meern, op een steenworp afstand van Utrecht. Een fantastische locatie waar ‘de nieuwe wereld’ langzaam maar zeker gestalte krijgt. Maak kennis met deze bijzondere plek, waar cultuur en natuur hand in hand gaan. Hierover meer in dit blog.

Adres:
Rijksstraatweg 20
3545NA, Utrecht

 

single-image

HIER STONDEN WE AUGUSTUS 2015

urban campsite amsterdam

Omschrijving: Kunst, Design en Slapen. Op het strand bij Blijburg is deze geweldige Urban Campsite te vinden.  De slaapunits zijn minstens zo creatief als onze eigen kanoor-units. Kom werken, neem een duik in het meer tijdens je pauze en tune in op de vakantievibe van de camping. 

Adres:
Urban Campsite Amsterdam
Pampuslaan 501
1087 HP Amsterdam (IJburg)
Achter strandtent Blijburg

 

single-image

HIER STONDEN WE IN JUNI & JULI 2015

mijn stadstuin amsterdam

Omschrijving: Aan de rand van Amsterdam ontstaat langzaam maar zeker een paradijsje. Stadslandbouw, maar ook bijen, een appel- en perenboomgaard en straks zelfs een voedselbos. Als de zomer écht begint zijn wij daar ook. Het was een mooie maand werken in de frisse buitenlucht!

single-image

HIER STONDEN WE APRIL & MEI 2015

landgoed welna

Omschrijving: Dit prachtige landgoed tussen Epe en Nunspeet op de Noordflank van de Veluwse heuvels biedt alles wat je nodig hebt voor een zuiverende recharge. Serene stilte, schone lucht en schier oneindige ruimte. ‘s Nachts één van de donkerste plekje van Nederland – epic star sky guaranteed!

single-image

HIER STONDEN WE IN JUNI 2015

Landgoed Roggebotstaete

Omschrijving: Een uitgestrekt, gastvrij gebied tussen Kampen en Dronten. Hier staan natuurbeleving, inspiratie en creatie centraal. In dit Flevolandse natuurgebied – dat wordt gekenmerkt door de zeldzame biodiversiteit, wijdse ruimte en de bijzondere wandelroutes – vinden diverse activiteiten plaats voor een breed publiek.

single-image